Silivri Kuzey Marmara Oto Çekici

Silivri Kuzey Marmara Oto Çekici
Herhangi bir sebeple yolda kalan araçların güvenli bir şekilde bulunduğu yerden alınarak farklı bir noktaya taşınmasını sağlayan çekici hizmetleri, günümüzün en ileri teknikleri kullanılarak yerine getiriliyor.
Özellikle trafikte yaşanan ani durumlar karşısında oto çekici hizmetleri sürücüler için tam bir kurtarıcı görevi görüyor. Silivri kuzey Marmara oto çekici hizmetleri sürücülerin ve trafiğin güvenliği için oldukça geniş bir kapsamda yerine getiriliyor.

Oto Çekici Hizmetlerinin Çeşitleri

Oto çekici hizmetleri araçların türüne ve ihtiyaca bağlı olarak farklı içeriklerde gerçekleştirilir.
Oto çekici hizmet türleri genel olarak şöyledir;
Vinçli çekici hizmeti
Halatlı çekici hizmeti
Kayar platform çekici hizmeti
Sunulan bu çekici hizmetleri ile sorun ne olursa olsun her durumda aracın en güvenilir şekilde taşınmasına imkan tanır.

Oto Çekici Hizmetlerinin Sağladığı Avantajlar
Oto çekici hizmetlerinin sağladığı avantajlar şu şekildedir;
Kısa sürede olay yerine gelerek yolda kalan araçlara en kısa sürede müdahale edilmesini sağlar
Kazaya karışmış ya da hasar görmüş araçların güvenli şekilde taşınmasını sağlar
Araçların kurtarılması için 7/24 kesintisiz gerçekleştirilir
Profesyonel ekipler eşliğinde yerine getirilen oto çekici hizmetlerinde araçlar sorunsuz olarak istenilen noktalara ulaştırılıyor.
Oto Çekici Hizmetlerinden Yararlanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Oto çekici hizmetlerinden yararlanmadan evvel bazı detaylara dikkat edilmesinde fayda var. Kaliteli bir hizmet alabilmek için öncelikle firmanın lisanslı ve sigortalı olmasına dikkat edilmesi gerekir.

Bunun dışında aracın zarar görmeden taşınması için hizmetin profesyonel olarak gerçekleştiriliyor olması da önemlidir. Oto çekici hizmetlerinden faydalanmadan evvel fiyat konusunda da detaylı bilgi almanız sizi gereksiz maliyetlerden kurtaracaktır.
Oto Çekici Hizmetlerine Hangi Durumlarda İhtiyaç Duyulur
Oto çekici hizmetlerine birçok farklı durum için ihtiyaç duyulabiliyor. Oto çekici hizmetlerine en fazla ihtiyaç duyulan durumların başında araçların arızalanarak yolda kalmasıdır. Kaza neticesinde hareket edemeyecek durumda olan araçların taşınması için de oto çekici hizmetlerine ihtiyaç duyulur.
Bunun yanı sıra yanlış noktalara park edilmiş olan araçların çekilmesi için de oto çekici hizmetlerine ihtiyaç duyuluyor. Son olarak aracın anahtarının kaybedilmesi ya da lastiğin patlaması gibi durumlar neticesinde de oto çekici hizmetlerinden yararlanılmaktadır.

Oto Çekici Hizmetlerinin Fiyatını Belirleyen Unsurlar
Silivri Oto çekici hizmeti fiyatları farklı etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. Genel olarak fiyatlandırmayı etkileyen en önemli unsurlardan biri gidilecek olan mesafenin uzunluğudur. Mesafenin uzun olması maliyetin de artmasına neden olabilir. Aracın durumu ve ne şekilde çekiciye yükleneceği de fiyatı etkileyen unsurlar içerisinde yer alıyor.
Oto çekici hizmetlerinden gece saatlerinde acil durumlar için yararlanmak istediğinizde de farklı bir fiyat tarifesi ile karşı karşıya kalabilmeniz mümkün. Tüm bunlara ek olarak lastik değişimi ya da akü takviyesi gibi ilave hizmetlerde de farklı bir fiyatlandırma ile karşı karşıya kalınmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hemen Ara